Ja jestem na etapie oklejania tej dokładki skóra. Oryginalnie faktura tego plastiku nie pasuje do reszty plastików i chce coś z tym zrobić:-) DSC_1836.JPG
[O1] Dokładka do tunelu środkowego
Zwiń
X
-
Kilka dni temu udało mi się również zakupić dokładkę. Do zakupu poza lepszym wykorzystaniem tej przestrzeni zmobilizował mnie fakt uszkodzenia znajdującego się w tym miejscu schowka na okulary. Muszę teraz popracować nad dopasowaniem jej do całej reszty (zrobić trochę więcej miejsca dzięki odkręceniu i regulacji położenia obudowy hamulca ręcznego).
Ponieważ plastik dokładki jest stosunkowo nazwijmy to "wątły" oraz podatny na zarysowania zastanawiam się nad jego oklejeniem... może nawet skórą. Efekt uzyskany przez kolegę protonXx jest jak najbardziej na plus.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xxKRZYCHUxx Zobacz wpisWitajcie.
Czy będą jeszcze zapisy na dokładkę w tunel?
No i jaka cena ostateczna, bo w Czechach sam zakup to w przeliczeniu ok. 52 złotych talarów + wysyłka
Jeżeli masz możliwość zakupu w Czechach z wysyłką to korzystaj.
Komentarz
-
-
No to i ja się dopiszę do listy, bo w sumie czemu nie .Srebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4
Komentarz
-
-
Dokładki są dostępne https://www.skoda-tuning.cz/produkty...oda-octavia-1/
Czy jest ktoś kto jeździ do Czech i może je zakupić? Koszt wysyłki to 450KC czyli prawie 2 dokładki...
Komentarz
-
-
Fajna sprawa Idealne miejsce na pilot do bramy.
W O1 nie ma totalnie żadnych tego typu "półeczek" a jedyna jaka jest to ta pod radiem... ale po ostrzejszym ruszeniu pilota trzeba wtedy szukać gdzieś pod fotelami bo "wylata" z tej kieszeni pod radiem
Jakby ktoś był w Czechach i kupował by sobie 1 szt, prosił bym też o 1 szt, pieniążki przeleję oczywiście
PS.
Mam wersję z uchwytem na kubek (którego nie da się używać bo konstrukcja jak i miejsce zamontowania uchwytu zaprojektował ktoś, kto na oczy chyba nie widział Octavii)
Komentarz
-
Komentarz